ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








25 χρόνια ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ! Το γιορτάζουμε στις 17 Δεκέμβρη στο Θέατρο Περιγιαλίου, στην Κόρινθο!!!

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 0 comments


25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ . Σαν σήμερα, 1 Δεκεμβρίου 1992, δύο φίλοι μουσικοί, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ , ίδρυσαν στην Κόρινθο, το μουσικό σχήμα ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ που, με πολλούς Κορίνθιους μουσικούς, έπαιζε ρεμπέτικα, παραδοσιακά, λα'ι'κά και έντεχνα τραγούδια σε ταβέρνες, θέατρα και μουσικές σκηνές.
Από το 2000 και σταδιακά ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ έχει το σημερινό σχήμα : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( Κιθάρα, μπαγλαμάς και τραγούδι, ο μόνος από το αρχικό σχήμα), ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ( Μπουζούκι, κιθάρα ,τραγούδι), ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ( τραγούδι, κρουστά , ταμπουράς), ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( τραγούδι, πιάνο) και σταθεροί συνεργάτες, ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ( κρουστά, κιθάρα) και ΓΑΒΡΙΛΟΣ ΦΑΡΙΛΕΚΑΣ( πιάνο και ακκορντεόν).
Κορυφαία στιγμή του ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ήταν το Δεκέβριο του 2016, που παρουσιάστηκε ο 1ος δίσκος μας με τίτλο" ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ".
Το 2007 είχε προηγηθεί το cd single ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΙΟΣ 4 ΠΟΙΗΜΑΤΑ με μουσική ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ενορχήστρωση του ΘΟΔΩΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Ολα αυτά τα χρόνια ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ έχει εμφανισθεί στίς μουσικές σκηνές: ΣΥΡΜΟΣ, ΑΥΛΑΙΑ, ΑΙΣΩΠΟΥ ΜΥΘΟΙ, ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΧΑΜΑΜ, 1002 ΝΥΧΤΕΣ, ΡΥΘΜΟΣ STAGE, CABARE VOLTAIRE κ.α.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 γιορτάζουμε στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, με συναυλία και τίτλο:
ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 1992- 2017
25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Ελάτε να τραγουδήσουμε....
Ετικέτες: