ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








1ος δίσκος του ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Νικολάου

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 0 comments
Και κάπως έτσι πέρασαν 24 χρόνια μουσικής παρουσίας του ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ…
Σαν πολλά ακούγονται για να μην έχουν καταγραφεί όλα τα βιώματα σε ένα, ας το πούμε, ψηφιακό μέσο;
Όλα ξεκίνησαν με το κασετόφωνο, εκεί τοποθετούσε την κασέτα αφού τη γυρνούσε λίγο με το μολύβι ή το στυλό BIC για να μη γράψει στην άσπρη ταινία και χαθεί η έμπνευση της στιγμής.
Τι κι αν δεν είχε ησυχία στο σπίτι αυτός συγκεντρωμένος στο μπρος πίσω της κασέτας. Καμιά φορά πήγαινε και ο Θοδωρής μαζί για να παίξει τον τζουρά, τον είχε αγοράσει καινούριο χειροποίητο από την Αθήνα. Είχε το άγχος να συμμετέχουν πάντα και τα παιδιά του. Πάντα περήφανος για αυτά..
Κι όταν τελείωνε η ηχογράφηση γυρνούσε η κασέτα πίσω και πατούσε το play. Τι κι αν ακούγονταν στο βάθος κατσαρόλες, τηλέφωνα να χτυπάνε από πελάτες της μαμάς, εμένα να λέω να κάνει ησυχία να διαβάσω, ο στόχος είχε επιτευχθεί.
Είχε καταγραφεί η έμπνευση!
Αυτό αποτυπώνεται στον 1ο δίσκο του ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Νικολάου και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό και για αυτόν!
Η έμπνευση ντύθηκε με στίχους, ενορχηστρώθηκε από το Θοδωρή, τραγουδήθηκε από τη Νανά και την Εύη και απλόχερα σας την παρουσιάζουμε επίσημα πια…
Ένα μεγάλο «ευχαριστούμε» σε όλους τους μουσικούς και φίλους που μας έχουν συντροφεύσει όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα (θα έρθει η στιγμή να τους αναφέρουμε ξεχωριστά).
Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας καλέσουμε στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου μας στις 5 Γενάρη, εν αρχή στην Αθήνα.
Με εκτίμηση,
για το Γόρδιο Δεσμό,
Νανά Νικολάου
Ετικέτες: