ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 0 comments





ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ streetlife ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  - Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

  Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας κ.δήμαρχε Ξυλοκάστρου;



O δήμαρχος Ξυλοκάστρου, που μία παρατείται και μία ξε-παραιτείται απο τον ΦΟΣΔΑ, είναι γνωστό ότι εμμέσως ανήκει στην ομάδα που συμφωνεί με το σχέδιο διαχείρισης του περιφερειάρχη Πάτρου Τατούλη για τα σκουπίδια.
Σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στους "αντιρρησίες δημάρχους", οι οποίοι (βλέπε Πνευματικός) πολλάκις τον έχουν καταγγείλει για ανάρμοστες σχέσεις με τον ΦΟΣΔΑ...!
Προχθές το δημοτικό συμβούλιο Ξυλοκάστρου εξέδωσε πολεμική ανακοίνωση ότι τάχα δεν θα δεχθεί στον ΧΥΤΑ σκουπίδια άλλων περιοχών...!
ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...!
Ο κ.Ηλίας Ανδρικόπουλος γνωρίζει πολύ καλά και αν δεν το γνωρίζει οφείλει να ζητήσει συγνώμη απο τους συμπολίτες  του ΟΤΙ:
Απο την στιγμή που η κυβέρνηση και ο Τατούλης υπογράψουν την σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ, ο ίδιος οφείλει στο λεπτό να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ τα κλειδιά του ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου στον διευθυντή της ΤΕΡΝΑ.!!!
Η εταιρεία θα διαχειριστεί τον ΧΥΤΑ όπως αυτή νομίζει καλύτερα και κανείς δεν μπορεί να της υπαγορεύσει ποια σκουπίδια θα πάνε εκεί.!
Τελεία και παύλα.!
Αν δεν το ξέρει ο κ.Ανδρικόπουλος ας ρωτήσει τους συνεγάτες του!
Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου είναι απλά στάχτη στα μάτια του κόσμου και τουφεκιές στον αέρα..!
Αρκετά πια με την κοροϊδια με τα σκουπίδια.!
Αρκετά.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

  1. Οι άνθρωποι περισσότερο συνομιλούν με σιωπές και αποσιωπήσεις. Παρεμβαίνεις σε θέμα που απαξιούν να κάνουν θέμα τους, να σχολιάσουν, άμεσα ενδιαφερόμενοι Ξυλοκαστρίτες- Ευρωστίνιοι. Αναφέρεσαι στο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου χαρακτηρίζοντάς το «υποκρισίας ανάγνωσμα» και «στάχτη στα μάτια του κόσμου…».
    Το ψήφισμα των εκπροσώπων μας κατά την γνώμη μου, έχει δύο στόχους:
    Α) Βλέπουν ότι η κυβ. ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ+Τατούλης+Μεγαλοεργολάβοι θα νικήσουν. Στρίβουν δια της λογικής της εξαίρεσης του δικού μας Δήμου και άσε τους άλλους. Δεν βάζουν πλάτη για να βρεί κάποια διέξοδο η «στάση» των Δημάρχων…
    και
    Β) Προστατεύουν τον Δήμαρχο Ανδρικόπουλο, δεν τον εκθέτουν ότι είναι με τον Τατούλη και την παρέα του.
Ετικέτες: