ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Δημήτριος Γάκης: ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ…

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 0 comments
#Τον Αύγουστο του 2019, 6 μήνες πριν την πανδημία, μία Ελληνική μονοπρόσωπη ΕΠΕ, η EXUS LTD, ανέλαβε έργο της Ευρωπαικής Ένωσης για την Διαχείρηση Πανδημικής Κρίσης και ηγήθηκε κοινοπραξίας, με τεράστια χρηματοδότηση (πρόγραμμα Stamina). ΕU contribution € 580.562,50
#Το αναφέρει το enterprise Europe Network στις 25/2/2020 ( μία ημέρα πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος Covid-19 στην Ελλάδα).
#Την ίδια ημέρα η Κυβέρνηση βγάζει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα lockdowns, την λήψη μέτρων, την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών κλπ !
#Την επόμενη ημέρα εγκρίνεται, από τον ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου, η χρηματοδότηση από την Nexus, κατόπιν προγενέστερου αιτήματος του ιδίου, του καθ. ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ με 150.000 ευρώ (Δείτε το έγγραφο που επισυνάπτεται από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ και παρατηρείστε ότι το αίτημα έχει αριθμό πρωτοκόλου χωρίς ημερομηνία!!! )
ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙ «ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ» ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΧΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ» από τον Αύγουστο 2019 ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΔΩΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ «ΣΩΣΟΥΝ»
Ετικέτες: