ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 0 comments

 Γρηγόρης Κλαδούχος


Επειδή πολλοί διαβάζουμε, ακούμε, αλλά σε άλλα δίνουμε σημασία, ή δεν καταλαβαίνουμε και με αφορμή την ανακοίνωση του Σ. Καραβά και την ανακοίνωση του Δήμου που σε αυτήν έδειξαν κάποιοι συνδημότες μας ότι τους αρέσει:
- Στο Δημοτικό Συμβούλιο (12/2), ο δήμαρχος είπε ότι το έργο δόθηκε σε «μεγάλη ομάδα», «μεγάλο αρχιτέκτονα» αλλά ονόματα δεν υπήρξαν.
- Στην ίδια ενημέρωση προς τους δημοτικούς συμβούλους είπε ότι το έργο δόθηκε για «όλα όσα για επανάχρηση-ενεργειακά» και ότι θα ασχοληθούν και με «τα δομικά στοιχεία».
- Στην ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται και η μελέτη «επανάχρησης» και στο αντικείμενο της σύμβασης μιλούν γενικώς για «μετασκευή του σε χώρο για εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και κοινωφελείς σκοπούς του Δήμου».
- για το κτίριο δεν έχει αποφασιστεί καμία χρήση. Δεν αντιλαμβάνομαι ποια αρχιτεκτονική μελέτη μπορεί να συνταχθεί εφόσον δεν γνωρίζουμε την λειτουργικότητα του κτιρίου, ποιες απαιτήσεις χώρων κλπ.
- Στο παραπάνω δημοτικό συμβούλιο η κ. Αδαμοπούλου είπε ότι αυτό θα το συζητήσουν στο Δερβένι. Ενώ ο Δήμαρχος δηλώνει ότι κάνει συζητήσεις με ΕΛΚΕΘΑ… Κατάλαβε κάποιος τι γίνεται; (...)
- Η περιοχή έχει ανάγκη το Ειρηνοδικείο ως χώρο που να τον οικειοποιείται η τοπική συλλογική δραστηριότητα.



Ετικέτες: