ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Σεβασμός στο θρησκευτικό συναίσθημα των λαών.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 0 comments
Μετά την παρέλαση τόσων αντιφασιστών στο τέλος της δίκης της Χ.Α. να σου και ο αντιθρησκευτικός φανατισμός τόσων υπερασπιστών του “Διαφωτισμού“, τύπου Μακρόν. H βλακεία έχει φυτρώσει και στην Ευρώπη. XΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΙ ΤΥΦΛΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ. (Γρηγόρης Κλαδούχος)
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Μακρόν λειτουργεί ως ένας άθλιος αποικιοκράτης.
Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα να μάχεσαι για την ανεξιθρησκεία, να παλεύεις για την ελευθερία στην έκφραση και να καταδικάζεις δυναμικά τη θρησκευτική βία από το να προκαλείς το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων ως κρατική οντότητα.
Δεν είναι οι Γάλλοι μουσουλμάνοι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, δεν είναι όλοι τρομοκράτες γι'αυτό και είναι αδιανόητη αυτή η κρατική αθλιότητα σε βάρος της θρησκευτικής τους πίστη.
Είναι ντροπή αυτό που έκανε.
Ο θρησκευτικός φανατισμός των ισλαμιστών αντιμετωπίζεται με πολιτικές που θα μειώσουν την κοινωνική ανισότητα, με πολιτικές που ενσωματώνουν τους αδύναμους στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με πολιτικές που θα αντιμετωπίσουν την φτώχεια και θα ξαναγεννησουν την ελπίδα στα παιδιά των προαστίων του Παρισιού.
Στη Γαλλία οι μουσουλμάνοι δεν είναι ξένοι, ζουν εκεί δεκαετίες, αγωνίζονται και προσφέρουν, είναι αθλιότητα να μην μπορούν με αυτές τις αφίσσες να κυκλοφορούν στους δρόμους.
Είναι μέγιστο ζήτημα για αυτους η μη απεικόνιση του προσώπου του Προφήτη τους.
Εγώ είμαι άθεος όπως σέβομαι την θρησκευτική ανάγκη, τη πίστη αλλά και την απόγνωση ζωής μια ορθόδοξης γυναίκας να περπατήσει γονατιστή εκατοντάδες μέτρα στη Τήνο ελπίζοντας το θαύμα έτσι σέβομαι και το δικαίωμα μιας γυναίκας μουσουλμάνας στα δικά της πιστεύω.
Σεβασμός στο θρησκευτικό συναίσθημα των λαών.
Αλληλεγγύη και Αγώνας για ένα καλύτερο κόσμο.
Ετικέτες: