ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








Μπορεί να πέσει στα χέρια του Μπέρνι, αυτού του "αντιαμερικανού" και "ακραίου λαϊκιστή";

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 0 comments
Σε ΗΠΑ και Ευρώπη ούτε οι ίδιοι οι υποστηρικτές του Τζο Μπάιντεν δεν πιστεύουν σοβαρά στις ικανότητες του ανδρός. Είναι ο τρόμος ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, τελευταίο προπύργιο του βαθέος κράτους, μπορεί να πέσει στα χέρια του Μπέρνι (αυτού του "αντιαμερικανού" και "ακραίου λαϊκιστή" που, άκουσον-άκουσον, θέλει να αυξήσει τον κατώτατο μισθό, να καταργήσει τα πανάκριβα δίδακτρα στα πανεπιστήμια και να καλύψει ιατροφαρμακευτικά όλο τον αμερικανικό πληθυσμό -να επιβάλει δηλαδή στους Αμερικανούς ένα βαρύ σοβιετικό καθεστώς τύπου... Δανίας), είναι ο τρόμος λοιπόν εμπρός στον Μπέρνι που σε μια σκηνοθετημένη στο έπακρο παράσταση έφερε στο πλάι του τις τελευταίες μέρες τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τη Ουώλλ Στρητ και άλλους αγανούς ανθυποψηφίους του όπως τον Μπούτετζετζ που αποσύρθηκαν άρον άρον υπέρ του.
Προπαγανδιστής σθεναρός του πολέμου στο Ιράκ και της ψευδολογίας του Μπους και της κυβέρνησής του, αντιπρόεδρος ενός βραβευμένου με το... Νομπέλ Ειρήνης προέδρου που ανέτρεπε καθεστώτα, ξεσπίτωνε εκατομμύρια και σκότωνε με τους βομβαρδισμούς του εκατοντάδες χιλιάδες αβέρτα (μόνο το τελευταίο έτος της θητείας του, ο Ομπάμα έριξε 26.171 βόμβες σε επτά διαφορετικές χώρες), πολιτικός νεποτιστής και διεφθαρμένος που φίλευε τον γιόκα του στην Ουκρανία και αλλού με παχυλά αμειβόμενες θέσεις, ο Μπάιντεν είναι ό,τι λατρεύει το κλυδωνιζόμενο οικονομικοπολιτικό καθεστώς στις ΗΠΑ και διεθνώς. Ένας πολιτικός υπάλληλος, ένας άνθρωπος του χεριού τους, μια μαριονέτα τoυ business as usual και των μεγάλων συμφερόντων.
Και δεν έχουμε δει τίποτε ακόμη... Αν καταφέρει να επικρατήσει του Σάντερς (και οι κομματικοί του φίλοι θα κάνουν τα πάντα, θεμιτά κι αθέμιτα, γι' αυτό), στον δρόμο προς τις κάλπες του Νοεμβρίου ο Μπάιντεν (άνθρωπος κωμικά γκαφατζής, με προφανή τα σημαδία του γήρατος στη γλώσσα και τη σκέψη του) θα μας λανσαριστεί λίγο πολύ ως ο σωτήρ της ανθρωπότητος, ως ο λυτρωτής της οικουμένης από τον επικατάρατο Τραμπ.
Υφέσεις, πανδημίες, πόλεμοι, αμερικανικές εκλογές - το έχω ξαναγράψει, το 2020 θα είναι annus mirabilis. Προσδεθείτε.
Ετικέτες: