ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








για την πρόοδο των επαγγελμάτων της θάλασσας. Ένα κέντρο Γαλάζιας Ανάπτυξης για την εξέλιξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, με ανοιχτό ψηφιακό μηχανουργείο/εργαστήριο κατασκευών (FabLab) της θάλασσας

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 0 comments
«Εμβληματικό», «σπουδαίο» και «μεγαλόπνοο» έργο χαρακτηρίζεται η αλλαγή χρήσης των ιστορικών αποθηκών του ΟΣΕ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, που αφέθηκαν να πέσουν.
Θα πάρει, ίσως, ακόμη λίγα χρόνια για να γίνει αντιληπτό ότι «το μέλλον της εργασίας» (future of jobs) δεν βρίσκεται ούτε στις καφετέριες ούτε στα πωλητήρια, πόσο μάλλον όταν ο χώρος βρίσκεται εντός ενός λιμένα ο οποίος υποφέρει από... κρίση ταυτότητας.
Μία ουσιαστική αντιπρόταση για την πρόοδο των επαγγελμάτων της θάλασσας. Ένα κέντρο Γαλάζιας Ανάπτυξης για την εξέλιξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, με ανοιχτό ψηφιακό μηχανουργείο/εργαστήριο κατασκευών (FabLab) της θάλασσας. Κάτι τέτοιο θα ήταν όντως εμβληματικό, σπουδαίο και μεγαλόπνοο, θα άνοιγε νέους ορίζοντες σε μορφωμένους δημιουργούς της πόλης μας και θα προσέλκυε μυαλά και επενδύσεις από έξω.
Αλλά δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν, οπότε άντε στο καλό να πάνε, και να δούμε τί επιφυλάσσει το νέο μέλλον...