ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ταλέντα, ιστορία, ολοκληρωτισμός

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 0 comments

1.Κανένας δεν γεννήθηκε χρυσαυγίτης, με ταλέντο στο διχασμό, και στην παραχάραξη της ιστορίας. Αν ίσχυε αυτό θα είμασταν ρατσιστές. Αν υπάρχουν, κάποιοι τους εκπαίδευσαν. Είναι αυτοί που κατέχουν εξουσία, δηλ. αυτοί που μπορούν να διαμορφώνουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων.

2.Για να παραχαράξεις την ιστορία πρέπει να την γνωρίζεις. Και εδώ, - σε πρώτο πρόσωπο – δεν την γνωρίζουμε. Η ιστορία που γνωρίζουμε είναι αυτή που γράφεται και κάθε τόσο βλέπουν ότι πρέπει να επικαιροποιείται, ώστε να δημιουργεί συνθήκες συναίνεσης σε επιλογές εξωεθνικών, αντικοινωνικών δυνάμεων και δογμάτων ασφαλείας.

3.Με τον μπαμπούλα του φασίστα δεν θα νομιμοποιήσω την αριστεροκαπηλεία, την άνοδο του καλύτερου μεταπράτη και της γελοιότητας στην εξουσία. Περισσότερο πρέπει να προσέχουν όσοι εμπιστεύθηκαν κάποτε αυτήν την αριστερά. Και τότε κι εμείς θα αντιληφθούμε ότι έχουν καταλάβει επιτέλους τα ενδογενή-γενετικά χαρακτηριστικά αυτής της αριστεράς που με λίγη εξουσία φανερώνει σκοταδισμό και ολοκληρωτικό πρόσωπο.

Τα παραπάνω είναι μικρό αντισχόλιο στο σχόλιο της Χ. Κ.:ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΛΕΤΤΗ Αν εννοεις τους Χρυσαυγιτες, δεν ειναι "περιεργοι" και γραφικοι για μενα.
Εχθρος δεν ειναι ο Ελληνας αλλα ενα ταλεντο στο διχασμο και στη παραχαραξη της Ιστοριας, το εχουμε.
(Η αρχική δημοσίευση στην οποία έγινε το σχόλιο της Χ. Κ. εδώ: http://www.tinakanoume.gr/2018/01/blog-post_3.html  ) 
Ετικέτες: