ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΜΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΜΙΤΣΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΤΣΙΩΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ fb.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 0 comments


Α)       Προς όλους τους αρμόδιους και αναρμόδιους………….
Πληροφορηθήκαμε και ασφαλώς οι αρμόδιοι γνωρίζουν  ότι η ημερομηνία της εκδίκασης της  υπόθεσης του ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ για την ρίψη ή όχι των απορριμμάτων του Δήμου Σικυωνίων σ΄ αυτόν  έχει προσδιοριστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2017 στο Δικαστήριο της Κορίνθου. Δυστυχώς οι αρμόδιοι μέχρι στιγμής κωφεύουν.
Ζητάμε να κοινοποιήσουν άμεσα  τα ζυγολόγια και την προέλευση των απορριμμάτων που πήγαν στο ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ & ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2017.
Οι προτάσεις μας παραμένουν αναλλοίωτες. Ο χρόνος εξαντλείται. Έστω και τώρα ας δραστηριοποιηθούμε πριν είναι αργά.
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.

Β)       Ploumitsa Triantafillopoulou         Αγαπητέ Βλάση,
πιότερο από τα λόγια μετράνε οι πράξεις. Τα σοβαρά προβλήματα απαιτούν συγκεκριμένη στοχοθεσία δράσεων και πρωτ' από  όλα πίστη στο θετικό αποτέλεσμα, όταν μάλιστα το δίκαιο, το ηθικό και το νόμιμο είναι με το μέρος μας. Εμείς προτείναμε και μέχρι τώρα οι αρμόδιοι κωφεύουν:
• Εδώ και τώρα (ήδη αργήσατε) άμεση προσφυγή κατά της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων για την απόθεση των απορριμμάτων του νέου Δήμου Σικυωνίων στο ΧΥΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
• Άμεση ενημέρωση με λαϊκή συνέλευση και κινητοποίηση των συμπολιτών μας.
• Καταγγελία που θ' απευθύνεται στην αρμόδια Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του Υπουργείου, την αντίστοιχη Υπηρεσία Επιθεώρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΠΕΧΩ) και τέλος στον Εισαγγελέα, προκειμένου να επέμβουν με τις δικές τους ενέργειες  για την έκδοση σχετικών πορισμάτων μετά από επιτόπια αυτοψία - έλεγχο.
Θανάσης Μπούμης
Πλουμίτσα Τριανταφυλλοπούλου
Αρχιτέκτονες Μηχανικοί

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΥΤΑ


Ετικέτες: