ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
κοιτάζουμε πίσω...

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή, 2 Απριλίου 2017 0 comments
Κώστας Μαραμένος
Ηττηθήκαμε ως πολίτες οταν το 2017 εχουμε πολιτικούς που ασχολούνται ακομα με τον εμφύλιο την στιγμή που τα μισά κράτη έχουν φτάσει ηδη στο 2050.Αιντε θύμα αιντε ψώνιο.#χαιρετε.
                                        ...............................................................

   Το κράτος που δημιούργησαν, έπρεπε να το νομιμοποιήσουν με μία παραποιημένη ή ατελή εκδοχή και διδασκαλία της ιστορίας. Η διδασκαλία της ιστορίας μας προσαρμόσθηκε στην εκδοχή άλλων και όχι της Ελληνικής κοινωνίας για το τι έπρεπε να κάνει η Ελλάδα.
   Οι «δεξιοί» νομιμοποιούσαν την «εθνικοφροσύνη», δηλαδή ουσιαστικά την αμερικανοσύνη, με ανεπεξέργαστες αναφορές προγονοπληξίας.
   Οι «αριστεροί» τύπου Τσίπρα δημιουργούν στρατηγικές έντασης και πρόκλησης, ως άλλοθι και διέξοδο διαφυγής από την κοινωνική αγανάκτηση εναντίον τους, αφού φτωχαίνουν τους φτωχούς και φτωχαίνουν και τον δημόσιο πλούτο της χώρας.
   Επειδή λείπει στον Έλληνα η δημιουργία, η πρόταση για το αύριο, αυτός καταφεύγει και καταναλώνει την «ιστορία» ως αντίδοτο, παρακολουθεί τις εξελίξεις ως υπήκοος, ενώ θα έπρεπε να ήταν ο πρωταγωνιστής αλλαγών που τον αφορούν. Απαιτείται κριτική σκέψη, η αλήθεια, η γνώση πού, πότε,  νίκησε ή ηττήθηκε η δικαιοσύνη, η αγάπη για τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την ζωή και το ωραίο.
Ετικέτες: