ενδείξεις - αντενδείξεις





πρός τό δεῖν οὕτω



Προηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε








« ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ » στην ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ από 13 έως 23 ΓΕΝΑΡΗ - ΠΑΤΡΑ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 0 comments

Εικαστική έκθεση «Από τον Ίκαρο στον Αρχάγγελο» στην Αγορά Αργύρη
''Μια Ζωή ολόκληρη Αγωνίστηκα για αυτό που λέμε "Ελληνικότητα". Και που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας τρόπος να Βλέπεις και να Αισθάνεσαι τα πράγματα, είτε στην κλίμακα τη μεγάλη είτε στην Ταπεινή.... Το παν είναι η Ευγένεια και η Ποιότητα, σε αντίθεση με το μέγεθος και την ποσότητα που χαρακτηρίζουν τη Δύση. Γιατί εκεί βρίσκεται η Διαφορά...." Οδυσσέας Ελύτης

« ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ » στην ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ από 13 έως 23 ΓΕΝΑΡΗ .

Η 4art+ με χορηγό την Δημοτική Πινακοθήκη, Πολιτιστικό Τομέα του Δήμου της Πόλης μας, δημιούργησαν μια δράση που ελπίζουμε να σας γεμίσει με την ένταση και την ανάταση της δημιουργικής διαδικασίας.
Από 13 έως 23 Γενάρη στην Αγορά Αργύρη παρουσιάζεται η θεματική ομαδική έκθεση
« Από τον Ίκαρο στον Αρχάγγελο»
Μια έκθεση εικαστική που προσπαθεί να απεικονίσει και αντλήσει ταυτόχρονα, θέματα από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας.
Μία δράση που αγκαλιάζει την πόλη της Πάτρας, κινητοποιεί νέους αλλά και φτασμένους καλλιτέχνες, παράγει πρωτότυπο έργο & παρεμβαίνει εικαστικά δρώμενα της Πόλης μας .
Μετά από δημόσια πρόσκληση της 4art+, οι Εικαστικοί Δημιουργοί ,41 συνολικά , καταξιωμένοι αλλά και νέοι πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες, από την περιοχή της Αχαΐας, ανταποκρίθηκαν & εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος σε μια διαδικασία ενιαίας δράσης - έκφρασης .
41 Εικαστικοί Δημιουργοί, με πολλαπλάσια πρωτότυπα έργα, συνενώνονται σε μια αξιόλογη εικαστική έκθεση που εμπεριέχει την φωτογραφία ,την ζωγραφική ,την γλυπτική ,τα εικαστικά περιβάλλοντα , & τέλος τις κατασκευές .
Όλες οι εικαστικές τάσεις συνιστούν μία ενιαία έκθεση που διαπερνά την πόλη μας, δημιουργώντας
διάλογο για την Ελληνικότητα στην τέχνη με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

« Με την έκθεση αυτή και το θέμα που διαλέξαμε , θέλουμε να τιμήσουμε την εικαστική δημιουργία της πόλης μας και να φέρουμε κοντά μας το κοινό της Πάτρας , αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η τέχνη ενώνει….»

Η Έκθεση αυτή φιλοδοξεί , να αποτελέσει έναυσμα για την ανταλλαγή απόψεων, γνώσης και εμπειριών,ανάμεσα στους καλλιτέχνες και το κοινό και να παρουσιάσει το πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής μας στην δύσκολη εποχή που διανυουμε ...
Διάρκεια έκθεσης 13 έως 23 Γενάρη 2017 Ώρες λειτουργίας 9 π.μ. έως 1 μ.μ. & 5 έως 9 μ.μ.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες :
AΜΥΡΑΛΗ ΑΛΙΚΗ , ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ,ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΧΑΡΗΣ ,ΒΟΛΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ,ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΒΟΥΡΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ,ΓΚΑΤΖΟΥΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ,ΓΚΟΥΛΙΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ,ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ,ΔΙΠΛΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ,ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ ΡΟΥΘ ,ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΚΑΠΙΝΙΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ,ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ , ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΑΝΝΑ ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ,ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑ ΤΟΤΑ ,ΚΟΝΤΟΓΛΗ ΤΙΝΑ ,ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΒΑΣΩ , ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΑΓΓΕΛΑ , ΜΠΑΜΠΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ , ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ,ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ,ΠΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ ,ΠΡΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ,ΠΡΙΤΣΑΠΙΔΟΥΛΑ –ΒΛΑΧΟΣΤΑΘΗ ΚΟΡΙΝΑ ,ΡΟΥΝΤΖΟΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ,ΣΙΩΖΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ,ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ ,ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ,ΤΗΛΙΓΑΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΤΡΥΠΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ,ΤΣΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ,ΦΙΛΛΙΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΜΕΛΕΙΑ

Ετικέτες: