ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: οι αρχές δε νοιάζονται για την υγεία και τις ζωές μας - κυνηγάνε τους επιστήμονες που λένε την αλήθεια.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 0 comments

 

Είμαι κάθετα αντίθετος στον υποχρεωτικό-εκβιαστικό εμβολιασμό που προωθείται με κάθε μέσο από την κυβέρνηση. Θεωρώ ότι παραβιάζει στοιχειώδεις αρχές δημοκρατίας και ελευθερίας. Το επιχείρημα ότι όσοι δεν εμβολιασθούν θέτουν σε κίνδυνο άλλους, δεν επαρκεί. Όποιος θεωρεί πως κινδυνεύει μπορεί να κάνει το εμβόλιο που υποτίθεται πως τον προφυλάσσει. Στο δρόμο οδηγούν χιλιάδες επικίνδυνοι που σκοτώνουν ή προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς καθημερινά και αντί να τιμωρούνται, οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο για λόγους «αποσυμφόρησης» των δικαστηρίων! Είναι γνωστό ότι εδώ και δεκαετίες οι περισσότεροι παίρνουν δίπλωμα οδήγησης με «λάδωμα» αλλά καμία κυβέρνηση δεν κάνει το παραμικρό για να το σταματήσει αυτό και ας θέτει σε κίνδυνο χιλιάδες ζωές καθημερινά. Άλλο παράδειγμα: Οι περισσότερες επιστημονικές μελέτες βρίσκουν σοβαρές βιολογικές βλάβες από τις ακτινοβολίες των ασύρματων τηλεπικοινωνιών, κανείς όμως από αυτούς που θα έπρεπε να μας προστατεύουν δε δίνει σημασία και αφήνουν τα παιδάκια να έχουν στα χέρια τους κινητά τηλέφωνα και wi-fi. Και ας αυξάνονται καθημερινά οι καρκίνοι και τα νευροεκφυλιστικά νοσήματα. Κάνουν πως δε βλέπουν… και κυνηγάνε τους επιστήμονες που λένε την αλήθεια. Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι οι αρχές δε νοιάζονται για την υγεία και τις ζωές μας. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ακόμη παραδείγματα που δείχνουν την απαξίωση της ανθρώπινης υγείας, ζωής και αξιοπρέπειας από αυτούς που κυβερνούν (και δε μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση). Και ξαφνικά τώρα «νοιάζονται» τόσο πολύ, που θέλουν να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με ένα αδοκίμαστο σκεύασμα άγνωστης σύνθεσης και λειτουργίας?
Το τραγούδι μου Αύρα-σύμβολο ανεξαρτησίας και ελευθερίας, αφιερώνω σε όσους αντιστέκονται σε αυτόν τον παραλογισμό.


* Ο Δημήτρης Παναγόπουλος δεν είναι μονάχα καλλιτέχνης, μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής από το 1985 και μετά. Είναι και καθηγητής Βιοφυσικής, έχοντας διατελέσει λέκτορας σε πανεπιστήμια, με πέρασμα από το ΕΚΠΑ, καθώς και από πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ παράλληλα έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε σημαντικά επιστημονικά έντυπα διεθνούς κύρους.
Ετικέτες: