ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ; (Ο Μητσοτάκης προτείνει πιστοποιητικό εμβολίου).

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 0 comments

 

Πετρος Αργυρίου

 · Από τα πρώτα πράγματα που είχα σκεφτεί σε σχέση με την πανδημία, ήταν πιστοποιητικό Covid Free για μερική επανεκίννηση της οικονομίας, τουτέστιν, μητρώο: Νόσησες ή απλά θετικοποιήθηκες προ τριών εβδομάδων και έχεις αποκτήσει ανοσία; Κυκλοφορείς ελεύθερα. Αυτό θα έπρεπε να σκέφτονται οι οπαδοί της καραντίνας, σύμφωνα πάντα με το δικό τους σκεπτικό. Αλλά δεν σκέφτονται. Τώρα, ο Μητσοτάκης σκέφτεται πιστοποιητικού εμβολίου. Απο που και ως που η ανοσία του εμβολίου με τα λίγα ακόμη δεδομένα που έχουμε σε σχέση με την μεσομακροπρόθεσμη ασφάλεια του και με κλινικές μελέτες που δεν λένε σχεδόν τίποτε για το αν κολλάν ή μεταδίδουν όσοι το κάναν μιας και δεν σχεδιάστηκαν για αυτό, είναι υπέρτερη της φυσικής ανοσίας που πολλές μελέτες από πολλές χώρες, πλεόν αποδεικνύουν ότι τρεις από τις πέντε μορφές της είναι ενεργές 6-8 μήνες μετά και με ανοσολογική μνήμη που αντιδρά πολύ νωρίτερα σε εκ νέου επαφή με τον ιό; Από που και ως που άνθρωποι που αντέδρασαν στον ιό, θα εμβολιαστούν, χωρίς κανένα όφελος και με το επιπλέον έστω θεωρητικό ρίσκο μιας ADE, ενίσχυσης της νόσου από μη εξουδετερωτική ανοσία σε τυχόν επόμενη έκθεση σε κορονοιούς; Και από που και ως που θα εμβολιαστούν οι κάτοικοι των όποιων περιοχών έχουν φτάσει ή είναι κοντά στην ανοσία αγέλης; Τεστ αντισωμάτων σε όλο τον πληθυσμό ΤΩΡΑ. Το φιάσκο συνεχίζεται όχι απλά αμείωτο αλλά αθροιστικά σε όλα τα επίπεδα. ΤΑ ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ. Και από που και ως που θα προτείνετε όταν κάποτε θα σας περισσεύουν τα εμβόλια να εμβολιαστούν και τα παιδιά που διατρέχουν απειροελάχιστο κίνδυνο; Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πολλαπλά και διαρκή. Η δίκη της Νυρεμβέργης, είναι πολύ λίγη σε σχέση με την τιμωρία που σας πρέπει.

………………………………………………………………………………………………………………………………………Scripta Manent non verba

Η SCRIPTA MANENT NON VERBA ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ετικέτες: