ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Γιώργος Παναγιωτόπουλος: AΠΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 0 comments
Οι προεκλογικές ομιλίες των Ενεργών Δημοτών συνεχίστηκαν χθες βράδυ στο Καμάρι. Είχε κόσμο και δεν το λέω για προεκλογικές εντυπώσεις, ήρθε κόσμος να ακούσει τουλάχιστον. Εθιγησαν τα γνωστά θέματα. Προσθέτω μελέτη υδατοδεξαμενων, γραφείο αγροτικών θεμάτων και τουρισμού. Οπωσδήποτε ενέργειες για τη διάβρωση, ένα θέμα που ο Νώντας έχει ασχοληθεί από τη δεκαετία του 90.
Σεβασμός στους αντιπάλους συνδιασμούς αλλά και κριτική μη πεπραγμένων.
Ωραίο και εντυπωσιακό κλεισιμο ομιλιας που ανεβάζω με βίντεο, ως θέμα κάθε εκλογικής αναμέτρησης.
Λόγια του Αβραάμ Λίνκολν.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ: https://www.facebook.com/gpanayo/videos/pcb.2930079503669671/2930075953670026/?type=3&theater
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Ωραία ατμόσφαιρα χθες στη Δροσιά με ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης της κίνησης των Ενεργών Δημοτών Νώντα Κατσούλα. Μίλησε για τα θέματα της περιοχής όπως την Ιάσωνος, τη διάβρωση των ακτών και την φυτοζωούσα τοπική αγορά. Την απραξία των τελευταίων χρόνων. Τα σχέδια για Τουρισμό, αξιοποίηση ΕΣΠΑ, βοήθεια στον αγρότη, προβλήματα με τον δρόμο σύνδεσης σιδηροδρομικού σταθμού και οικισμού, την μή αξιοποιηση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής που έχει γίνει parking απορριμματοφόρων.  Την αντιαιασθητική εικόνα της περίφραξης των αποθηκών Φραντζή που είναι βαλτωμένες τόσα χρόνια και για πολλά άλλα θέματα.
Μάχη με ιδέες και πρόγραμμα. Σεβασμό στους αντιπάλους συνδυασμούς για μία τίμια κούρσα προς τη Δημαρχία, αλλά και κριτική σε γενόμενα και μή γενόμενα.
Μάχη για να συγκρίνει ο ψηφοφόρος ψηφοδέλτια και προγράμματα και όχι ξαδέλφια, κουμπάρους, τοπικούς παράγοντες ή κόμματα.
Ετικέτες: