ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ / Οι ψευδο-ιδεολόγοι της ανάπτυξης

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 0 comments


Ntinos Papantoniou 

Με ένα αφήγημα φτωχό, πάρκαραν στο κράτος. Η επιστροφή στην πολιτική και η επιστροφή της ηθικής στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, θέλει πολλή δουλειά.

Το έγκλημα είναι διαχρονικό από την δεκαετία του ΄50.Η πολιτική μαφία του τίποτα, οι ντόπιοι και ξένοι μεταπράτες, με σχέδιο αλλοίωσαν το φυσικό, ιστορικό και πολιτισμικό περιβάλλον της Αττικής. οπαδοί της τοποφαγίας και όχι της τοποφιλίας και της αρμονίας, βομβάρδιζαν με τσιμέντο για δεκαετίες από το «ιστορικό» κέντρο μέχρι το Λαύριο και την Ελευσίνα. Πολυκατοικίες σκουπίδια, οικισμοί χωρίς σχέδιο μέχρι τις κορυφές των ιερών βουνών. Mετέτρεψαν το Αττικό τοπίο σε ένα κολασμένο παράδεισο. Οι ψευδό- ιδεολόγοι της ανάπτυξης από τη μία και εμείς οι πελάτες(των κομμάτων μη κομμάτων και της παρασιτικής τραπεζοκρατίας) από την άλλη.
Σημείωση: Τα ίδια και χειρότερα βέβαια και στο Ν. Κορινθίας. Η Κινέττα, οι Αγ, Θεόδωροι και το Λουτράκι είναι ίσως ο πιο πυκνοκατοικημένοι αυθαίρετοι οικισμοί. Νόμιμοι μεν, για να εισπράττει η Αθηναϊκή κοπτάτσια τα χαράτσια!!! Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να γεννηθεί στην πατρίδα μας ένας Di Pietro.

Ετικέτες: