ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 0 comments
ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΒΑΘΟΥΣ


                                                                                          Κυκλοφορούν  τελευταία μεγάλες μάζες αντιφασιστών, αντιεθνικιστών. Αποκρούουν την βλακεία με βλακεία, επιφωνήματα, εξορκισμούς. Συμμετέχουν στο μπλοκ: το ρεύμα του Σημιτικής εκσυγχρονιστικής διαπλοκής, το Συριζαίικο πολιτικοπανεπιστημιακό γιουρούσι, η επαναστατική αριστερά και άλλοι πεινασμένοι για κατάκτηση μιας προοδευτικής ταμπέλας.
Κυκλοφορεί, ανιχνεύοντας ρωγμές η ακροδεξιά, η δημιουργημένη και συντηρούμενη από το κράτος. Αναζητεί σε ξένα λιβάδια την ένταση. Για να βοσκήσει.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

Προδιάθεση προς αυτό δεν υπάρχει στους Έλληνες. Στην χώρα δεν μπορείς να διαχωρίσεις κράτος – παρακράτος, οικονομία – παραοικονομία, πράκτορες – καρπαζοεισπάκτορες, πληροφόρηση – παραπληροφόρηση. Επόμενα δεν μπορείς να ερμηνεύσεις τις αντιτιθέμενες προπαγανδιστικές εξάρσεις, να διαχωρίσεις την αφελή και λόγω άγνοιας αγανακτισμένη σαβούρα από την οργανωμένη συκοφάντηση.
Θα μάθουμε τι συμβαίνει; Θα μάθουμε για  ΚΥΠατζίδικα σαμποτάζ στην κοινωνική συνοχή; Θα μάθουμε για δεύτερο κύμα μυστικών κονδυλίων, σε ποιους διοχετεύεται; Τόσος αγώνας  εθελοντικός, αγάπης για την Ελλάδα και τις ιδέες δεν μοιάζει.