ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
Βρες το λάθος... σε μία Περιφέρεια (ΘΡΑΚΗ)

αναρτήθηκε από : tinakanoumegk on : Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 0 comments
Pavlos Georgiadis
     Μαζευτήκαν σε μία αίθουσα καμιά 200αριά εξηντάρηδες άνδρες να μιλήσουν για "Το δικό τους μέλλον στα δικά τους χέρια", μιλώντας συνεχώς για τους νέους. Συγχρόνως, οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπερήφανοι για τα παιδιά τους που "διαπρέπουν στο εξωτερικό", παραβλέπωντας τη ζοφερή αλήθεια που θέλει όσα έχουν μείνει πίσω να είναι γκαρσόνια ή άνεργοι, ακριβώς επειδή το δικό τους μέλλον ΔΕΝ είναι στα δικά τους χέρια.
   Βρες το λάθος... σε μία Περιφέρεια που ενώ έχει το υψηλότερο ποσοστό φυγής νέων και τη μεγαλύτερη ανεργία γυναικών στη χώρα, ανακάλυψε τη νέα αυτο-ικανοποίησή της στην απατηλή ψευδαίσθηση ότι τελεί υπό "κοινωνική και περιβαλλοντική μετάβαση"...
   Pavlos Georgiadis «Η Θράκη πρέπει και μπορεί να γίνει η αρχή της ενδοχώρας των Βαλκανίων», είπε ο Υπουργός στους ακροατές (όχι συμμετέχοντες) του 6ου Περιφερειακού Συμβουλίου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει συναίσθηση του ότι η Θράκη έχει απορροφηθεί οικονομικά και αισθητικά από την ενδοχώρα των Βαλκανίων, τη στιγμή που μέχρι και τα χαρτιά υγείας αγοράζονται από τη Βουλγαρία. 
Ετικέτες: