ενδείξεις - αντενδείξεις

πρός τό δεῖν οὕτωΠροηγούμενα εὕσημον λόγον δῶτε
προσφυγή που έκανε η Ελλάδα κατά… του εαυτού της

αναρτήθηκε από : Γρηγόρης Κλαδούχος on : Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 0 comments
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ… ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ. TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 15,34 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,
Από topontiki
"Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με απόφασή του, διατάσσει την ελληνική κυβέρνηση να εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που συμμετέχει στα μεταλλεία της Χαλκιδικής, 15,34 εκατ. ευρώ, συν τους τόκους!
Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά… του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκεπτικό της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου από το οποίο προκύπτουν και τα επιχειρήματα που ανέπτυξε το ελληνικό Δημόσιο για να μην εισπράξει τα χρήματα.
Συγκεκριμένα το Δημόσιο υποστήριξε ότι δεν πρέπει να πάρει από την Ελληνικός Χρυσός τα 15,4 εκατομμύρια γιατί κινδυνεύει η επένδυση!
Ετικέτες: